dr-landmanDr. Landman

Praktijk

Onze praktijk in Torremolinos is telefonisch bereikbaar tijdens spreekuren (ma t/m vrijdag 11.00 – 13.00 uur) op: (00 34) 95 238 88 72, ook voor afspraken in Fuengirola. Als deze lijn in gesprek is krijgt u het antwoordapparaat. Probeer het dan later nog eens.

Als de praktijk gesloten is wordt dat een week van tevoren ingesproken op het bandje. Feestdagen, vrije dagen en vakanties worden u ook meegedeeld via Facebook, Facebook houdt u op de hoogte als u de pagina “volgt” en “liked” en ook de berichten die u krijgt regelmatig “liked” (leuk vindt).

SPOEDGEVALLEN / NOODNUMMER

Buiten de spreekuren en in het weekend zijn  wij bereikbaar op het noodnummer: (00 34) 606 93 98 12. Uitsluitend voor SPOEDgevallen! Gebruik dit nummer nooit om te informeren naar het spreekuur, praktijk-adres e.d. Het is belangrijk dat deze lijn vrij blijft voor echte spoedgevallen.

Adres Torremolinos

Adres Fuengirola

Pasaje Ciudad de Porcuna 2
La Carihuela
29620 Torremolinos
Clinica Xanit Fuengirola
Avenida Ramon y Cajal 5
Fuengirola

Bereikbaarheid

Taxi

Overal in de omgeving kunt u gemakkelijk een taxi standplaats vinden. Bevindt u zich in de omgeving Torremolinos of Fuengirola dan zit u gemiddeld 5 minuten met de taxi bij ons vandaan.

Google Kaart Torremolinos

Google Kaart Fuengirola

Hotels

In Torremolinos en Fuengirola bevinden zich vele hotels en restaurants. Hieronder een overzicht van hotels en restaurants in de omgeving van de praktijk van Dr Landman.

Rondom Praktijk Torremolinos:
drlandmankaarttorremolinos

Rondom Praktijk Fuengirola:

Kaart Fuengirola