Nieuwe assistente: na 20 jaar trouwe dienst en het vriendelijke en efficiënte gezicht van de praktijk geweest te zijn neemt Françoise (Flora) afscheid. De laatste jaren heeft zij zich, naast haar werk op de praktijk, toegelegd op de makelaardij en, als één van de weinigen aan de Costa del Sol, het officiële spaanse makelaarsdiploma behaald.
De opstart van de makelaardij (FloraHome Real Estate, www.florahome.es) was nog te combineren met het werk op de praktijk maar inmiddels is een en ander in zo een drukke fase aanbeland dat zij heeft besloten voorlopig al haar tijd in FloraHome te steken. Op grond van haar persoonlijke kwaliteiten en uitstekende netwerk kunnen we verwachten dat deze onderneming bijzonder succesvol zal zijn!
Inmiddels is Inez ingewerkt als opvolgster van Françoise en zal zij in ieder geval het komende half jaar een belangrijke factor op de praktijk zijn. De eerste reacties zijn al positief, Inez veel succes!

 

LET OP: De praktijk in Fuengirola sluit van 2 april tot medio oktober 2018. Dit gezien het grote verschil in drukte tussen de praktijken in Torremolinos en Fuengirola gedurende voorjaar en zomer. Spoednummer gedurende deze periode, óók voor Fuengirola,  normaal bereikbaar. 

Tijdens deze maanden bent u uiteraard van harte welkom in de praktijk in Torremolinos (zie elders op deze site). Vanaf het najaar zal afsprakenbeleid in Torremolinos veranderd worden om meer tijd voor praktijk Fuengirola vrij te kunnen maken. 

OOK FUENGIROLA VOOR SPOEDGEVALLEN  BEREIKBAAR: 606939812, voor alle andere zaken op ons gewone nr dagelijks tussen 11 en 13 hr (0034) 952388872